Declarație Adrian Bușu după ieșirea de la vot!


• candidatul ALDE pentru șefia județului a spus că vrea în CJ o înțelegere politică pentru respectarea dreptului vâlcenilor la o viață normală
• urmărește AICI declarația oficială oferită de Adrian BUȘU
Alături de Remus Grigorescu (foto stânga), la secțiile de votare amplasate în incinta Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea s-a aflat și Adrian Bușu (foto dreapta). Candidatul ALDE pentru șefia Consiliului Județean Vâlcea a spus că vrea o înțelegere politică în viitorul „Parlament” al Vâlcii care să le respecte cetățenilor dreptul la o viață normală.
„Am votat pentru o nouă abordare a problemelor județului. Am fost și voi fi mereu în echipă alături de domnul Remus Grigorescu. Vreau să îi asigur pe vâlceni că echipa ALDE va acționa în cele trei direcții prioritare pe care le-am anunțat”, a precizat Bușu.
Întrebat dacă poate estima un rezultat al scrutinului de astăzi, Adrian Bușu a spus că echipa ALDE va câștiga atât Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cât și conducerea Consiliului Județean. „Îmi exprim încrederea că vâlcenii au înțeles corect mesajul pe care l-am transmis în campania electorală și ne vor acorda un număr de voturi care să ne permită o discuție corectă cu ceilalți competitori electorali.”
În ceea ce privește eventualitatea alianțelor electorale pe care ALDE le-ar putea face în județul Vâlcea, Bușu a spus: „Dați-mi voie să vorbim despre asta săptămâna viitoare, când se vor centraliza voturile și vom cunoaște cu exactitate situația despre care discutăm (…) Pentru județ este bine să existe o nouă înțelegere politică bazată în principal pe respectarea drepturilor cetățenilor la o viață normală”.