Debut cu dreptul pentru municipali în meciurile amicale: trupa lui Alex Pelici a trecut de CS Șirineasa


• golurile râmnicenilor au fost marcate de Marius Staicu și Andrei Ludușan

Primul cantonament al pauzei competiționale a fost de bun augur pentru fotbaliștii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea. Aflați sub comanda antrenorului principal Alexandru Pelici, aceștia au trecut cu bine peste primele etape ale pregătirii centralizate, iar acum au revenit pe teren cu multă poftă de fotbal. Cu destule schimbări de lot comparativ cu sezonul recent încheiat, schimbări benefice credem noi, râmnicenii s-au mișcat de minune în fața uneia dintre cele mai puternice grupări din fotbalul vâlcean, CS Șirineasa. Deși inițial se părea că Flacăra Horezu va fi primul adversar din meciurile amicale pentru formația fanion a județului nostru, iată că CS Șirineasa a fost până la urmă cea care a stat în fața singurei reprezentante a fotbalului din Vâlcea în eșaloanele profesioniste din România. Partida amicală s-a disputat miercuri, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul din Râmnicu Vâlcea și a reprezentat un prilej foarte bun pentru antrenorul Alexandru Pelici de a rula întregul lot de jucători.
CS Municipal a început partida contra celor de la CS Șirineasa în următoarea for­mulă: Fildan – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, A. Marin – Iordache, Neagoe – Vasile, Ludu­şan, Firţulescu – Staicu. Au intrat în repriza secundă: D. Geantă, Al. Ionescu, Pîrvulescu, Bratu, Cârciumaru, M. Ion, Dumitraşcu, Cl. Ştefan, Piscanu, Pătularu, B. Geantă, Petrescu, Preda, Voinea și Georgescu.
„Alex Pelici a început cele 90 de minute cu cinci noutăţi faţă de finalul campionatului trecut: Fildan în poartă, Cucui (revenit de la Mioveni) şi juniorul Andrei Marin, pe linia de fund, Andrei Luduşan şi Bebe Vasile, ambii în linia mediană. Viperele au dominat întâlnirea şi au marcat de două ori în prima repriză. Mai întâi, Marius Staicu a fructificat, cu capul, centrarea perfectă venită de la Miţă Deaconescu, care a urcat perfect în linia de atac. Scorul a fost majorat de Andrei Luduşan, cu un şut sec din interiorul careului, după un assist al lui Andrei Neagoe. În partea a doua a meciului, Alex Pelici a schimbat toată echipa şi le-a dat şansa tuturor fotbaliştilor de pe banca de rezervă să joace. Au debutat, astfel, pentru CSM Dragoş Geantă (revenit de la Academica), Cârciumaru, Caudiu Ştefan, Pătularu, Georgescu şi Albert Voicea, ultimul revenit la echipa pentru care a mai evoluat în trecut”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a clubului din Parcul Zăvoi.

Astăzi are loc următorul joc amical

Cu începere de la ora 10.00, tot pe stadionul „Municipal”, jucătorii pregătiți de antrenorul Alexandru Pelici vor susține astăzi cel de-al doilea joc amical din perioada de pregătire. De această dată, numele adversarei va fi unul mai sonor, vâlcenii urmând să întâlnească o fostă divizionară secundă, Juventus București.