Dan Diaconescu a făcut „baie de mulţime” în centrul Râmnicului, Ioneşti şi Frânceşti


• sătui de atâtea probleme, vâlcenii i-au încărcat agenda cunoscutului om de televiziune şi politician

Sâmbătă, candidatul Partidului Poporului pentru alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie, Dan Diaconescu, a făcut un tur de forţă prin judeţul Vâlcea. La primele ore ale zilei, acesta a fost prezent în târgul din comuna Ioneşti, acolo unde a monopolizat toată atenţia. Oamenii au roit efectiv în jurul cunoscutului om de televiziune, dornici să îşi spună păsurile şi nemulţumirile la adresa actualei conduceri a ţării. Ulterior, în jurul orei 11, Dan Diaconescu a ajuns în comuna Frânceşti. Acolo, acesta a stat de vorbă cu alegătorii din localitate, ajungând şi la Mănăstirea dintr-un lemn.
După prânz, în faţa Prefecturii, Dan Diaconescu şi-a dat întâlnire cu râmnicenii. Însoţit de cei mai importanţi oameni din conducerea centrală a partidului, preşedintele Simona Man şi secretarul executiv Liviu Neagu, dar şi de cei de la conducerea PP-DD Vâlcea, preşedintele Ion Cristinel Marian şi secretarul executiv Marinela Simoiu, candidatul „violeţilor” pentru alegerile prezidenţiale a stat şi aici de vorbă cu alegătorii. Momentul a fost unul foarte plăcut, mulţi dintre susţinătorii acestei formaţiuni politice dorind să îşi facă poze cu Dan Diaconescu, unii oferindu-i diverse cadouri, printre care un CD cu o melodie compusă special pentru cel supranumit DD. Totuşi, dincolo de aceste momente plăcute, Dan Diaconescu a fost privit şi aici ca unul dintre puţinii candidaţi ce are puterea de a schimba ceva în România în eventualitatea în care va ajunge preşedintele ţării. Cea mai elocventă dovadă: numărul mare al celor care au venit să îl întâmpine şi să îi expună problemele cu care se confruntă. Au existat numeroşi pensionari nemulţumiţi de pensiile mici, de modul de calculare a acestora şi de diverse probleme pe care le-au întâmpinat atunci când au încercat să beneficieze de un împrumut la CAR, alături de disponibilizaţi de la Oltchim, şomeri şi bătrâni nevoiaşi.
Au urmat întâlniri cu cetăţenii în centrul Râmnicului, în Scuarul Mircea cel Bătrân şi La Ceas. Însă, adevărata „baie de mulţime” a lui Dan Diaconescu a avut loc în piaţa centrală. Acolo, comercianţii şi numeroşii cumpărători aflaţi la orele prânzului printre tarabe au dat buluc să vorbească şi să îl salute pe prezidenţiabilul „violet”. S-au purtat discuţii despre taxele şi impozitele nejustificat de mari, au curs nemulţumirile la adresa modului în care actualul preşedinte a condus ţara vreme de zece ani şi.. câte şi mai câte.
Una peste alta, Dan Diaconescu pare că i-a convins pe vâlceni de atuurile care îl recomandă pentru a ocupa funcţia de preşedintele al ţării în următorii cinci ani, DD plecând cu agenda plină-ochi, încărcată de problemele locuitorilor din judeţul nostru!