Cursuri de formare la Ministerul Culturii


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Ministerului Culturii și Identității Naționale, în parteneriat cu Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală anunță organizarea unor cursuri destinate tinerilor. Acestea se vor desfășura în București și au ca țintă formarea de specialiști în educație culturală pentru domeniile arte vizuale, teatru și dans.

Înscrierea tinerilor se face în mod gratuit

Programul de formare la care facem referire este adresat absolvenților de cursuri universitare sau ai unei școli populare de artă. Foarte util de precizat în atenția persoanelor interesate de acest tip de curs este faptul că înscrierea și participarea tinerilor se face în mod gratuit. Asta pentru că instituțiile organizatoare, amintite mai sus, vor suporta cheltuielile specifice. La finalul cursurilor, tinerii vor obține un certificat acreditat.
„Persoanele interesate sunt invitate să trimită CV la adresa de e-mail andreea.chindris@cultura.ro pană la data de 7 aprilie, în care să specifice opțiunea pentru unul dintre cele trei domenii de formare. Rezultatele selecției vor fi anunțate până la data de 15 aprilie, pe site-urile instituțiilor organizatoare”, se arată în finalul comunicatului de presă la care am făcut referire.