Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 septembrie 2021

Cum alegi canapele modulare pentru living


Selectarea variantelor de canapele modulare în detrimentul celor tradiționale poate aduce un plus estetic încăperi. Astfel de corpuri nu sunt doar aspectuoase, dar vin cu avantajul compartimentării. Cu acestea spaţiul din living poate fi mai bine optimizat, valorificându-se toate zonele de relaxare.

Cum alegi canapele modulare pentru un living mic

Dacă vorbim de un living mic, lucrurile sunt delicate. Poţi monta canapele modulare dacă pui accent pe minimalism. Selectează corpuri adecvate, care crează senzaţia de spaţiu, de aer. Limitează-te la o comodă TV şi o poliță asortată dacă vrei să creezi un spațiu prietenos şi o zonă de relaxare bine optimizată. Optează pentru canapele modulare de dimensiuni reduse, în nuanțe deschise cu accesorizare minimalistă. Poți introduce  o măsuţă de cafea albă, şi vei creiona un ambient excepţional.

Care sunt canapelele modulare potrivite pentru un living mediu

Un spaţiu de dimensiuni medii oferă mai multe opţiuni de organizare. Alături de comodă TV şi rafturi suspendate pot fi montate vitrine înguste şi o canapea modulară robustă. Poţi opta pentru o variantă în culori neutre, pentru a crea un ambient liniştit, dar uşor de accesorizat. Dacă îţi doreşti o pată de culoare, poţi alege o  variantă în culori intense. O măsuţă de cafea multifuncţională, ori una cu accente metalice poate fi soluţia de personalizare a spaţiului.

Ce canapele alegi într-un living mare

Livingul mare poate fi pus în valoare cu canapele modulare mari sau de dimensiuni medii, cu design minimalist. Poți opta pentru asocieri cromatice, dacă-ţi doreşti să te bucuri de energie sau de culori pastel, dacă vrei un vibe relaxant. Canapele modulare oferă spaţiu valoros de depozitare şi totodată contribuie la crearea ambient relaxant. Corpul modular poate furniza un spațiu genial de organizare a lucrurilor personale ori de relaxare. 

Pe partea estetică, principalul aspect ce trebuie urmărit ține de dimensiune, însă pentru a avea certitudinea că se face cea mai bună alegere trebuie să se analizeze şi detaliile legate de materiale, de întreținerea acestora, compartimentare şi design. O canapea modulară minimalistă este o soluţie ce oferă versatilitate, pe când una accesorizata cu spătare este una relaxantă.

Sursa de imagine:
V1ktoria / Shutterstock.com

Etichete:

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate