Cu Pelici la timonă, Municipalii caută prima victorie din retur


• CSM Râmnicu Vâlcea – Şoimii Pâncota, mâine, de la ora 11.00
După schimbarea antrenorului pe parcursul acestei săptămâni, fotbaliştii şi oficialii de la CS Municipal doresc să arate că „şocul” a fost unul pozitiv şi echipa de la poalele dealului Capela se îndreaptă pe drumul cel bun. Iar primul hop al municipalilor şi al noului lor antrenor, timişoreanul Alexandru Pelici, este reprezentat de Şoimii Pâncota. Echipa nou-promovată din judeţul Arad nu a strălucit mai deloc în această ediţie a Ligii a II-a, obţinând numai şapte puncte. Tocmai din acest punct de vedere considerăm că meciul la care facem referire reprezintă o bună oportunitate pentru fotbaliştii noştri de a începe cu dreptul returul campionatului şi de a bifa prima victorie cu Pelici la timonă. În tur, atunci când de pregătirea echipei noastre se ocupa antrenorul Erik Lincar, întâlnirea dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
Jocul dintre CS Municipal Râmnicu Vâlcea şi Şoimii Pâncota, ce contează pentru runda a XII-a, se va disputa mâine, 8 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din Parcul Zăvoi. Această partidă nu va fi transmisă în direct, iubitorii fotbalului fiind aşteptaţi în tribune. Înaintea întâlnirii, CS Municipal ocupă poziţia a şasea în clasament (12 puncte), în timp ce Şoimii Pâncota se află pe locul nouă (7 puncte).

Programul etapei a XII-a

7 noiembrie, ora 17.00
ACS Poli Timişoara – CS Mioveni
8 noiembrie, ora 11.00
CSM Râmnicu Vâlcea – Şoimii Pâncota
Metalul Reşiţa – Fortuna P. Câmpina
Olimpia Satu Mare – FC Caransebeş
FC Olt Slatina – Unirea Târlungeni
FC Bihor Oradea va sta
Clasamentul Seriei Vest: ACS Poli Timişoara 24p, Metalul Reşiţa 23p, Fortuna Poiana Câmpina 18p, CS Mioveni 17p, Unirea Târlungeni 14p, CSM Râmnicu Vâlcea 12p, FC Olt Slatina 11p, Olimpia Satu Mare