Cu o echipă plină de tinere, SCM a trecut lejer de Dacia


După o pauză de aproximativ o lună de zile, marți, 22 decembrie 2020, SCM Râmnicu Vâlcea a disputat un nou meci. A fost unul amical, în compania Daciei Mioveni, echipă nou-promovată în primul eșalon valoric al handbalului feminin din România. Chiar dacă nu a avut la dispoziție decât șase jucătoare (Cristina Florică, Dana Marin, Diana Ciucă, Raluca Dăscălete, Asma Elghaoui și Maren Aardahl) care evoluează în mod constant în echipa râmniceană, antrenorul Florentin Pera se poate declara mulțumit după acest joc de pregătire. A avut posibilitatea să folosească multe dintre junioarele de perspectivă de la Centrul Național de Excelență care funcționează la Colegiul Energetic. De asemenea, tehnicianul echipei noastre le-a putut vedea «la lucru» și pe două dintre jucătoarele transferate în ultimele luni, Daciana Hosu și Daria Bucur.
Chiar dacă rezultatul unui asemenea joc de pregătire este mai puțin important, trebuie spus că echipa noastră a fost cea care a câștigat duelul contra grupării din județul Argeș, SCM impunându-se cu scorul 31-26.
La începutul săptămânii viitoare, înainte de anul nou, SCM Râmnicu Vâlcea va susține alte trei jocuri de pregătire, în cadrul tradiționalului turneu organizat în polivalentă, anume Memorialul „Constantin Tită”. Pe lângă echipa noastră, la acest turneu amical vor participa formațiile SCM Craiova, CSM Slatina și HC Zalău.
Sursă foto: Arhivă

Posting....