Cu bani din bugetul local, Schell reabilitează blocurile și trotuarele din oraș


25 de blocuri, respectiv 56 de scări din orașul Brezoi vor intra în reabilitare. Deja se lucrează la anveloparea unui bloc, investiție realizată de primarul Robert Schell cu fonduri din bugetul local. Primul bloc unde investiția a demarat are patru scări și 80 de apartamente. Anul acesta, se va amenaja un singur imobil, în timp ce restul clădirilor vor fi puse la punct în 2015. În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor pe o su­pra­fa­ță de 1 kilometru. Trotua­rele din cen­trul orașului vor fi pa­vate, în timp ce celelalte vor fi as­falt­­ate. Și-n acest caz, lucrarea este realizată cu fonduri din buge­tul local.

Investiția anului 2014: apă în toate satele

Întrebat care este cea mai importantă investiție a anului, pri­ma­rul brezoian, Robert Schell, n-a stat mult pe gânduri: „Apă în toate satele. A fost realizată alimentarea cu apă în cele șase sate. Rețeaua a vizat 18 kilometri și s-a realizat pe distanța de 16 kilometri, dar, până la finele anului, investiția va fi finalizată. 500 de familii vor putea beneficia de apă”, a declarat, pentru ziarul nostru, liberalul Schell. Finanțarea a avut la bază H.G. 28. O altă lucrare importantă pentru comunitatea din Brezoi se referă la asfaltarea drumurilor, investiție realizată în proporție de 50%. Pe H.G. 28, liberalul Schell a primit 33 de miliarde lei.

Cîlea își alocă, iar, meritele

La fel ca și-n cazul punții ce duce la Drăgănești – Brezoi, când Schell a primit fonduri de la CJ Vâlcea pentru reabilitarea căii de acces, dar ce i s-a dat i s-a retras la rectificare, și-n cazul banilor primiți pe H.G. 28, autoritățile județene vor să iasă-n evidență. Liberalul Schell, deși știa că va primit cele 33 de miliarde lei de la Ministerul Dezvoltării, a fost, totuși, sunat de reprezentanții CJ Vâlcea pentru a i se aduce la cunoștință acest aspect. Revenind la reabi­litarea punții din Drăgănești, la acel moment, Cîlea a semnalat că investiția i se datorează…Nu prea înțelegem cum dacă a avut grijă să-și recupereze la rectificarea bugetară bănuți dați…