Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 iunie 2021

Cosmetice și jucării în valoare de 52.000 de euro, reținute în vederea confiscării de către inspectorii vamali din Vâlcea


Joi, 30 ianuarie, inspectorii din cadrul Biroului Vamal Vâlcea, urmare a efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un autocamion sosit din Turcia, având mărfuri pentru o societate comercială cu sediul social în județul nostru, au reținut 4.400 seturi articole cosmetice susceptibile a aduce atingere unei cunoscute mărci și 432 seturi jucării în cazul cărora planează de asemenea suscpiciunea că ar fi fost contrafăcute. Valoarea totală a acestor mărfuri, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale, este de aproximativ 52.000 Euro.
„Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 și a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reținut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, au informat reprezentanții Biroului Vamal Vâlcea.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Economie