Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 aprilie 2021

Continuă „Let’s Culture Together”


Atelierul creativ „Let’s Culture Together” a bifat o nouă întâlnire foarte interesantă. Sâmbătă, de la orele prânzului, la Sala „Universitarilor” de la etajul III al Bibliotecii Județene Vâlcea noii participanți la acest proiect au fost familiarizați cu modul de desfășurare al atelierului.

Ce presupune participarea la acest proiect?

Pentru cei care nu cunosc, explicăm concret ce presupun activitățile din cadrul proiectului cultural la care facem referire. În cadrul atelierelor, participanţii se implică în procese creative de transformare a cărţilor vechi în lucrări de artă contemporană: lucrări grafice, colaje, sculptură în cărţi. Toate lucrările artistice vor fi prezentate într-o expoziţie itinerantă şi vor contribui la crearea unui album de artă. Proiectul se adresează vâlcenilor care doresc să-și exploateze abilitățile artistice, iar lista de înscrieri este deschisă.
„Proiectul Let’s culture together urmăreşte exploatarea dimensiunii artistice a cărţii ca reper al relaţiei dintre cititor şi lectură. Activităţile desfăşurate se axează pe punerea în valoare, într-un mod artistic inedit a subiectelor sociale conţinute în cărţi de beletristică”, se arată în descrierea oferită chiar de către organizatorii proiectului.

Alte articole de la Eveniment