Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2021

Conducători auto depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice


Vineri, 17 august, poliţiştii din cadrul Compartimentului de poliţie Rutieră Bălceşti, împreună cu cei din cadrul I.J.J. Vâlcea l-au depistat pe Aurelian I., de 43 de ani, din oraşul Bălceşti, cel care a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. 1 Decembrie din oraşul Bălceşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o concentraţie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Drăgăşani, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot vineri, în jurul orei 03.20, poliţiştii Secţiei de Poliţie nr.11 Zătreni au oprit pentru verificare şi control autoturismul marca Opel, care circula pe DN 67 B, pe raza comunei Zătreni, iar conducătorul auto, Gheorghe P., de 20 ani, din comuna Lăcusteni, nu a avut asupra sa documentele de identitate şi permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca posesor de permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredinţat de către Dumitru T., din comuna Valea Mare. În cauză vor fi efectuate cercetări faţă de Gheorghe P. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere, dar şi faţă de numitul Dumitru T., de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu poseda permis de conducere.

Sâmbătă, 18 august, în jurul orei 17.10, Cristian B., de 26 de ani, domiciliat în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, a condus un autoturism marca Ford pe DN 64, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, a fost oprit în trafic Gheorghe H., de 44 de ani, din oraşul Băile Olăneşti, cel care a condus un autoturism marca Fiat. Testat fiind cu aparatul etilotest, acesta a indicat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la UPU Vâlcea, acolo unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Duminică, 19 august, patrula de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Fârtăţeşti, a oprit pentru control pe DJ 643 B, pe raza comunei Măciuca, un autoturism marca Dacia, condus de Liviu C., de 46 de ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că şoferul autoturismului nu deţine în prezent permis de conducere şi nici nu a deţinut vreodată. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

În aceeaşi zi, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea l-au depistat pe Cristian V., de 32 ani, din comuna Galicea, în timp ce conducea pe DJ 678, pe raza localităţii Galicea, un autoturism marca Volskwagen aflându-se sub influenţa alcoolului. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized