Site icon Curierul de Vâlcea

Concurs de ciclism – Wolfbike – ediţia I

Clubul Sportiv de Tineret LYKAIOS, în parteneriat cu Școala ANTON PANN si Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret Vâlcea, a organizat pe data de 14 iunie 2015, concursul de ciclism WOLFBIKE ediția I.
La acest eveniment au fost invitați să ia parte la start toți iubitorii de mișcare cu vârste cuprinse între 5 si 10 ani. Toți participanții au primit medalii, diplome, tricouri și răcoritoare. Premiile au fost asigurate de firma MAGIC TIC-TAC SRL și Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret Vâlcea.
Concursul, care a avut drept scop principal promovarea unei vieți sănătoase în rândurile copiilor, s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă, iar traseul pe care participanții au trebuit să îl parcurgă pe biciclete a fost unul adaptat cunoștințelor acestora.
„Performanța sportivă se naște din pasiunea pentru sport. Această pasiune dorim să o insuflăm tinerilor din Vâlcea. Acesta este doar începutul. Vom continua toate proiectele inițiate de CST LYKAIOS și în mod sigur vom reuși”, a declarat din partea organizatorilor Constantin Nițu – coordonatorul secției de ciclism LYKAIOS.

Exit mobile version