CITYPACK – aplicația prin care beneficiezi de reduceri și oferte în Râmnicu Vâlcea


Aplicația mobilă CITYPACK, dezvoltată de 4 tineri vâlceni, urmărește să încurajeze oamenii spre noi experiențe în timpul liber, punând la dispoziție reduceri și oferte exclusiviste, de care pot beneficia gratuit prin aplicația mobilă,  în cele peste 20 de locații partenere din Râmnicu Vâlcea.
Platforma CITYPACK a fost lansată astazi, 26 noiembrie, pe dispozitivele IOS și Android, crearea unui cont fiind posibilă doar pe bază de invitație de la utilizatorii existenți. Peste 600 de persoane înscrise în lista de așteptare au primit, începând cu ora 12, acces în noua aplicație.
Prin CITYPACK, utilizatorii pot folosi gratuit oferte și reduceri unice în locațiile partenere, fiind, de asemenea, răsplătiți cu puncte de loialitate ce le pot aduce premii lunare. Calitatea de membru CityPack te ajută să economisești până la 3000 de lei anual, îți oferă acces la evenimente exclusiviste și zeci de alte experiențe unice.
Printre locurile în care te vei putea bucura de reduceri și oferte se amintim: Zoomserie, Dominos Pizza, Let’s Waffle, Godfather, Kyos, Berlin Doner, Taja, Winners Pub, L’artista Pub.
Ambiția și pasiunea pentru business a celor 4 tineri a dus la apariția conceptului în urmă cu 6 luni, concept ce s-a bucurat rapid de susținere atât din partea afacerilor locale, cât și din partea publicului. Motivați să ofere un produs calitativ și inovativ pieței din Râmnicu Vâlcea, tinerii antreprenori au dezvoltat de la zero, în doar câteva luni, o aplicație mobilă.
„Încă de la început, identificându-se cu inițiativa, Diaconu Gheorghe Eduard, Cruceru Răducu Gabriel și Pripas Cătălin Mihail s-au alăturat start-up-ului, fiind cu toții nevoiți să învățăm lucruri noi pentru a materializa viziunea noastră. În prezent suntem susținuți de mentori din domeniul antreprenorial care vor să ajute la extinderea aplicației în tot mai multe orașe, primul pas fiind București și Cluj-Napoca (începând cu ianuarie 2022) dar și cu atragerea unei finanțări pentru proiect.” a declarat Cruceru Andrei Daniel, CEO CityPack.
CITYPACK a fost lansată în Râmnicu Vâlcea și este disponibilă prin App Store și Android, utilizatorii putând beneficia gratuit de 60+ oferte în peste 20 de locații. Accesul în cadrul aplicației se face doar prin invitație pe baza unui cod unic de acces, motiv pentru care Curierul de Vâlcea vă pune la dispoziție 30 de accesări prin folosirea codului CURIERUL30.
Mai multe detalii despre CityPack puteți găsi pe website-ul companiei – www.citypackapp.com