Chirurgia Pediatrică, de la Spitalul Județean, dotată cu trei televizoare


De sărbători, mai mulți copii vor rămâne spitalizați, unii la Pediatrie, alții la Chirurgie Pediatrică, în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Pentru ca șederea lor să fie mai ușoară, managerul unității medicale vâlcene, dr. Dan Ponoran (foto dreapta), a achiziționat trei televizoare.
„Am dorit să le ofer copiilor care, din păcate, vor petrece sărbătorile de Crăciun în spital mai mult confort și am achiziționat trei televizoare. E groaznic pentru un copil să stea zile bune în spital. Așa, le facem șederea mai ușoară”, a declarat dr. Ponoran.
Anul acesta a fost unul bun în sponsorizări, pentru Spitalul Județean, strângându-se, în total, 150 mii lei, bani folosiți în achiziționarea de aparatură medicală. Tot pe ultima sută de metri, mai precis zilele trecute, o persoană ce a dorit să-și păstreze anonimatul a donat Spitalului Județean suma de 32.000 lei.
Chirurgul Dan Ponoran a mai făcut o promisiune pentru finalul lui 2017: atunci se va îmbrăca chiar el în Moș Crăciun și va veni la copiii care rămân spitalizați. Avem înregistrarea și îii vom aminti sigur!
Menționăm că, de Crăciun, rămân spitalizați 42 de copii.