Ceasul rău


Dosar penal pentru pescuit ilegal

La data de 25 martie, poliţiştii au depistat un bărbat de 31 ani, din comuna Dăeşti, în timp ce deţinea, transporta şi comercializa aproximativ 26 kg de peşte, pescuit în mod ilegal din râul Olt. Întreaga cantitate de peş­te a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predată la DSV Vâlcea. În cauză, s-a întocmit dosar penal con­form OUG 23/2008.

Minore date dispărute

Dacă aveţi informaţii care pot duce la identificarea acestor tinere, nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie! Duminică, o minoră de 13 ani, din comuna Recea, jud. Braşov a pă­răsit Centrul pentru primiri în regim de urgenţe din municipiul Râmnicu Vâl­cea, fără acordul supra­ve­gheto­rilor. Semnalmente: înălţime 160-169 cm., greutate 50 – 59 Kg., ochi căprui, păr şaten închis, lung, drept. Obiecte de îmbrăcăminte: blugi de culoare maro, tricou de culoare roz. În picioare purta papuci din plastic. În data de 17 martie, o altă minoră, de 16 ani, a părăsit Centrul de Plasament „Andreea” din mun. Rm. Vâl­cea, fără a avea bilet de voie şi nu a revenit. Minora nu respecta regula­men­tul intern al centrului de plasa­ment şi nu este la prima plecare. Sem­nalmente: înălţime 150-159 cm, greutate 40 – 49 kg, păr şaten închis, tuns scurt, ochi căprui/verzui, ten des­chis.

La data de 20 martie, o altă tâ­nără, de 15 ani, din comuna Dăeşti, a plecat din timpul programului şcolar, fără a se cunoaşte destinaţia. Minora se află sub măsură de protecţie spe­cială – plasament în regim de urgenţă la asistent maternal profesionist al D.G.A.S.P.C. Vâlcea. Minora nu este la prima plecare de acest gen. Semnalmente: înălţime 160-169 cm, greutate 40-49 Kg, ochi căprui, păr şaten, lung, ten măsliniu. Obiecte de îmbrăcăminte: blugi de culoare al­bastru închis, geacă din stofă, multi­coloră, cu verde, roşu şi grena. Puarta adidaşi negri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste tinere sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!