Ceasul rău


Dosar penal pentru pescuit ilegal

Zilele trecute, poliţiştii au oprit pe DJ 678-Drăgoeşti, pentru un control de rutină un autoturism marca Ford, condus de un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Drăgăşani. În urma controlului portbagajului autoturismu­lui, poliţiştii au identificat într-un sac de rafie 3 setci monofilament, cu o lungime totală de 203 metri liniari. În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de deţinerea de către persoanele neautorizate a nă­voadelor, voloacelor, prostovoalelor, vâr­şelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Accident rutier pe trotuar

La data de 10 ianuarie, un bărbat, de 40 ani, din comuna Păuşesti-Mă­glaşi, a condus un autoturism marca Fiat, care aflându-se pe strada Calea lui Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea a efectuat manevra de mers înapoi neasigurându-se corespun­ză­tor acroşând un bărbat, de 67 ani, din municipiu, care circula în calitate de pieton, pe trotuar. În urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, diag­no­sti­cat cu fractură. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezul­tatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Controale şi amenzi la Horezu, Stăneşti şi Bujoreni

În ziua de 10 ianuarie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti îm­preună cu cei din cadrul posturilor de poliţie arondate şi din cadrul  Poliţiei ora­şului Horezu – Formaţiunea Ru­tieră au desfăşurat activităţi specifice în vederea preveniri si combaterii sustragerilor de material lemnos, transportului de animale vii,  faptelor antisociale, pazei bunurilor, preveni­rea şi combaterea faptelor de natură economică, prevenire evenimente rutiere, ocazie cu care au fost aplicate 12 sancţiuni în valoare de 4760 de lei, legitimate 29 de persoane şi con­tro­late 23 de autovehicule.  A fost de­pis­tat un bărbat, în vârstă de 22 ani, din comuna Stroeşti, care a condus pe D.J. 676 – Stroeşti  o autoutilitară Ford având permisul de conducere sus­pen­dat, fiindu-i astfel întocmit dosar penal. Un altul, din comuna Mateeşti care transporta cu un vehicul cu tracţiune animală 0,5 ms lemn foc, fără a avea acte de provenienţă. Can­ti­tatea de material lemnos a fost con­fiscat, iar faţă de persoana în cauză s-au luat măsurile legale ce s-au impus.

A fost depistat în  localitatea Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, un al bărbat, care transporta cu o autou­ti­li­tară marca Iveco o bovină fără a avea acte legale de provenienţă.

Posting....