Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Ceasul rău


O nouă zi, o nouă avalanşă de amenzi în trafic

Ultima descindere în stradă a Poliţiei Rutiere s-a soldat cu un nou  record. Astfel, oamenii legii au aplicat 218 sancţiuni contravenţionale, legitimate 302 persoane şi controlate 261 de autovehicule.

Un exemplu în acest sens este şi cel consemnat joi seara, când, la ora 23.40,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Râmnicu Vâlcea oprit în trafic pentru un control de rutină o autoutilitară marca Dacia, condusă de T. Constantin, de 47  de ani, din comuna Vlădeşti. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit dosar penal.

Accident la vârsta a treia

Un incident rutier mai puţin obişnuit s-a consemnat joi seara, când doi vârstnici au avut parte de o ciocnire urâtă. Astfel, din datele Poliţiei rezultă că,  în jurul orei 20.21, U. Gheorghe, de 70 ani, din munici­piul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism marca Ford în municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în momentul efectuării unui viraj la dreapta nu a acordat prioritate de trecere lui M. Aurel, de 75 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma acci­den­tului, a rezultat rănirea uşoară a pie­to­nului, diagnosticat  cu TCC acut minor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind ne­gativ şi i s-a recoltat o probă biolo­gică de sânge.

Alţi vâlceni după gratii

Săptămâna trecută, poliţiştii au dus la îndeplinire două mandate de executarea a pedepsei cu închisoa­rea, fiind încarcerate două persoane care au comis mai multe furturi.

D. Aurel, de 44 de ani, din co­muna Berislăveşti a fost condamnat de către Judecătoria Brezoi la 2 ani de închisoare pentru comiterea infrac­ţiunii de furt. În baza mandatului de exe­cutare, condamnatul a fost iden­tificat şi depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Ilie B., de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost condamnat  de către magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Ur­mă­riri l-au identificat pe condamnat şi a fost depus în Penitenciarul Colibaşi, în vederea executării pedepsei.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized