Ceasul rău


Tânăr de doar 28 ani, mort sub tren

Poliţia a reuşit să stabilească precis toate neclarităţile rămase de pe urma accidentului de tren care a avut loc la data de 1 mai a.c., în municipiul Rm. Vâlcea, la km feroviar 295+300m, şi care s-a soldat cu decesul unei persoane de sex masculin, poliţiştii P.P.TF Vâlcea. Astfel, printr-o colaborare cu lucrătorii Biroului Urmăriţi s-a reuşit, în urma investigaţiilor amănunţite efectuate, să se stabilească identitatea cadavrului, în persoana lui Ţ. Cătălin, de 28 ani, din municipiul Rm. Vâlcea.

Reţinut în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea

Un bărbat condamnat de instanţă la pedeapsa închisorii a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri împreună cu cei din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Prundeni. Aceştia au organizat o acţiune pe raza comunei Scundu pe linia punerii în aplicare a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cu această ocazie, a fost  identificat Gheorghe P., de 69 de ani, din comuna Scundu, împotriva căruia Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.  Magistraţii au reţinut în sarcina acestuia, faptul că pe data de 30.10.2010, pe fondul consumului de alcool, între el şi vecinul său a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Gheorghe P. l-a înjunghiat pe consăteanul său cu un cuţit în zona abdomenului.

În urma loviturilor primite, victimei i-a fost pusă viaţa în pericol şi a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale. Condamnatul identificat a fost încarcerat în Penitenciarul Colibaşi în vederea executării pedepsei.