Ceasul rău


Hoţi din maşini, prinşi din întâmplare

În noaptea de 24/25 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Drăgăşani, aflaţi în serviciul de patrulare, au identificat un autoturism marca Skoda în care se aflau Marian C., de  25 ani, din comuna Dobroteasa, judeţul Olt şi Alexandru C., de 18 ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş.

Întrucât aceştia nu îşi justificau prezenţa în acel loc au fost conduşi la sediul poliţiei  unde s-a procedat la audierea lor. Cu ocazia cercetărilor şi investigaţiilor efec­tua­­te s-a stabilit faptul că, cei doi împreună cu Alexandru P., de 19 ani, Cristian E., de 19 ani şi Marius I., de 18 ani, toţi din comuna Do­bro­teasa, judeţul Olt, sunt principalii suspecţi în cazul mai multor furturi comise pe raza de competenţă a municipiului Drăgăşani.

Cu ocazia audierilor  s-a stabilit faptul că cei 5 tineri au sustras mai multe seturi de proiectoare ceaţă şi geamuri – oglinzi de la autoturisme de diferite mărci, în perioada iulie 2011-ianuarie 2012.

Poliţiştii au preluat cercetările şi desfăşoară acţiuni de probare a întregii activităţi infracţionale a celor 5 bărbaţi pentru comiterea infracţiu­nilor de furt calificat.

Accident rutier spectaculos cu Ambulanţa în prim-plan

Ieri, la ora 11.14, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în zona Râureni. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că Dumitru M., de 61 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, din direcţia Rm. Vâlcea – Drăgăşani, pe DN 64, la km 111+300 m, la intersecţia cu strada Mircea Demetriache, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a virat brusc spre stânga şi a fost lovit în partea laterală stânga de o ambulanţă condusă de Florian S., de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Ambulanţa se deplasa pe banda doi de mers, în aceeaşi direcţie cu autovehiculul şi avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.  În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului marca Dacia Logan şi rănirea uşoară a lui Laurenţiu P., de 31 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, pasager în autoturism, a şoferului autospecialei şi a cadrului medical, Iren P., de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.  Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde au primit îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului Dacia Logan a fost diagnosticat cu fractură claviculă stânga. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest – rezultat negativ şi li s-a recoltat câte o probă de sânge. În cauză sunt efectuate cercetări faţă de Dumitru M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.