Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 octombrie 2020

Candidat surpriză la șefia PSD Vâlcea? Nicolae Voicescu vrea să intre în lupta Coca-Costi


• edilul Fârtățeștiului spune pe șleau că nu se simte reprezentat de nici unul dintre cei doi pretendenți și că problemele județului nu ajung la urechile importante din București
• „Dacă mă bag, le arăt eu campanie și am în spate minim 20-25 de primari”

Șeful administrației locale din Fârtățești declară răspicat că, în luna septembrie, competiția internă din sânul PSD ar putea avea și un al treilea candidat. După ce în primăvară a renunțat la toate funcțiile de conducere din partid, tot în semn de protest, Voicescu spune acum că decizia sa este născută din subfinan­ța­rea a două proiecte pe Ordo­nanţa 28: asfaltarea a 16,169 km. de drumuri, lucrare începută în urmă cu mai bine de trei ani, la o valoare de peste 10 milioane lei și asfaltarea unor drumuri din lo­calitate pe o lungime de 8,15 kilometri, șantier început acum doi ani, la o valoare de 5,7 mili­oane lei.
Ca de obicei, primarul Fârtă­țeș­tiului numai de diplomație nu poate fi bănuit în declarațiile sale publice: „Planul meu e clar: dacă până la începutul lunii viitoare, nu văd nici o mișcare atunci înseamnă că ori oamenilor partidului în capitală li se fâlfâie de noi primarii, scuzați-mi expresia, ori că nu există interes pentru un județ fără reprezentanți. În ambele cazuri, eu, unul, nu mai sunt dispus să trec cu vederea situația aceasta. Adică, Guvern PSD cu uși ferecate pentru primarii PSD? Ce e asta?! Eu sunt convins că pe oamenii noștri de la nivel de județ nu-i bagă nici dracu în seamă la București! Ascultați-mi ce vă spun, noi avem numai adunători de scame prin Parlament, nu e unul care să-i deranjeze sau să-i sâcâie pe vreun ministru sau secretar de stat cu ce ne arde pe noi aici… În halul acesta cum e Vâlcea nu se ajungea altfel. Și atunci? Vreau să-mi încerc norocul și să le demonstrez cu adevărat ce înseamnă bătaie că văd că deja se fac împărțeli de funcții și scaune, ca-ntotdeauna prin PSD… Dacă mă bag, le arăt eu campanie și în două săptămâni, aduc lângă mine nu numai oameni tineri, dar și minim 20-25 primari!” Voicescu spune că e gata la o nouă campanie de denigrare în presa apropiată actualului președinte PSD: „Nu mi-e teamă că voi fi acuzat șantaj, trădare sau alte mizerii de care am fost acuzat și până acum. Nu mă interesează atâta vreme cât și unul și celălalt dintre candidații anunțați deja nu dau nici un semn că vor să reformeze cu adevărat acest partid și chiar să-l salveze prin cooptarea de noi membrii și idei. În spatele meu, stau nenumărate campanii electorale și mii de voturi scoase pentru acest partid, ca să nu mai pun la socoteală aproape 20 de ani de conducere administrativă. Ei, doi, nu au condus nici o echipă de zugravi la viața lor, ce să facă în fruntea PSD-ului…?!”

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate