Camera de Comerț și Industrie a anulat Gala Economiei Vâlcene!


Cu doar o săptămână înainte de marele eveniment, Camera de Comerț și Industrie Vâlcea a emis un comunicat de presă în care explică decizia de a anula, pentru al doilea an consecutiv, cel mai important eveniment din calendarul său.
„Incertitudinile generate de situația epidemiologică în al patrulea val al pandemiei de COVID-19 afectează toate activitățile planificate a se desfășura în perioada imediat următoare. Din această cauză, Gala Economiei Vâlcene, programată pentru data de 17 septembrie 2021, nu se poate desfășura în acest an la standardele din anii anteriori. În aceste condiții, Camera de Comerț și Industrie Vâlcea a hotărât amânarea evenimentului programat în data de 17 septembrie a.c. Vă mulțumim pentru interesul manifestat, ca de fiecare dată, pentru întâlnirea anuală a mediului de afaceri vâlcean și avem convingerea că ne vom putea revedea când condițiile o vor permite”, au transmis organizatorii.
Conform metodologiei de realizare a topului firmelor, clasamentul judeţean de firme este determinat de către CCI Vâlcea. Sursele de informaţii utilizate sunt: informaţii din situaţiile financiare ale societăţilor pentru anul anterior, conforme cu Directivele Europene, furnizate de Ministerul Finanţelor Publice; informaţii despre firmele legal înregistrate în România, furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului; informaţii despre firme, rezultate din activitatea CCI Vâlcea.