Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Brigada românească de arbitri care va merge la Euro a arbitrat în optimile Ligii Campionilor


• Ovidiu Hațegan a condus, la centru, partida Manchester City – Dinamo Kiev, care s-a disputat marți seară, de la ora 21.45, ora României
Arbitrii români s-au pregătit pentru EURO 2016 cu un meci din „optimile” Ligii Campionilor. Brigada care va reprezenta România la Campionatul European din Franța, alcătuită din Ovidiu Hațegan, la centru, Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, asistenți, Radu Ghinguleac, rezervă, și adiționalii Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, au oficiat marți seară meciul Manchester City – Dinamo Kiev.
Partida s-a disputat pe Etihad Stadium din Manchester și a fost manşa a doua a dublei dintre cele două echipe, în tur, englezii impunându-se în deplasare cu 3-1. În Anglia, partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, rezultat care a propulsat-o pe City în „sferturile” competiției.
Ovidiu Hațegan, în vârstă de 36 de ani, este primul „central” român prezent la un turneu final după o pauză de 28 de ani, după Ioan Igna care a participat la Euro 1988.
Ceilalți 17 arbitri de centru care se vor afla la Euro sunt: Pavel Kralovec (Cehia), Martin Atkinson (Anglia), Mark Clattenburg (Anglia), Clement Turpin (Franța), Felix Brych (Germania), Victor Kassai (Ungaria), Nicola Rizzoli (Italia), Bjorn Kuipers (Olanda), Svein Moen (Norvegia), Szymon Marciniak (Polonia), Sergey Karasev (Rusia), William Collum (Scoția), Milorad Mazic (Serbia), Damir Skomina (Slovenia), Carlos Velasco Carballo (Spania), Jonas Eriksson (Suedia) și Cuneyt Cakir (Turcia).

Notă: Textul și imaginea prezentate aparțin Federației Române de Fotbal

Alte articole de la Fotbal