Brezoiul a scris istorie: Participanți din țară și „din-afară”, la Open Air Blues Festival


De la anul, toată lumea va aștepta cu nerăbdare noua ediție a Festivalului de Blues din Brezoi – Open Air Blues Festival Brezoi. Duminică, pe 21 iulie, s-a încheiat cea de-a treia ediție a festivalului ce a ajuns faimos în toată țara, dar și peste hotare atâta vreme cât în capitala dintotdeauna a Țării Loviștei au poposit cetățeni din alte state europene. Mai mult, pe toate canalele media s-a vorbit despre festivalul ce a adunat oameni din toată părțile țării și nu numai; mii de oameni au fost dornici să ascultate blues, muzică de calitate cu invitați de seamă.
Toți au încântat publicul, dar un nume a fost des vehiculat, cel al cântăreței americance Beth Hart, asemănată cu Janis Joplin. Americanca a hipnotizat pur și simplu publicul, care a cântat alături de ea minute bune. Așadar, să vi tocmai din America în Brezoi, să cânți pe o pajiște, nu-i de ici de colo!
Edilul orașului Brezoi, Robert Schell, s-a arătat încântat de avântul luat de festival, de impactul avut anul acesta asupra cetățenilor din toată colțurile țării și nu numai, convins fiind că următoarea ediție trebuie să se ridice la același standard.
Cei veniți din-afara orașului s-au cazat la pensiunile din zonă, dar mulți au preferat să doarmă în corturi, bucurându-se de natură.