Brâncuși, un subiect mereu de actualitate


Mâine, cu începere de la ora 11.00, la sediul Forumului Cultural al Râmnicului va avea loc o dezbatere ce se anunță deja foarte interesantă. În cadrul „Memorialului Brâncuși”, reprezentanții Forumului Cultural râmnicean vor dezbate un subiect mereu de actualitate: viața și opera marelui sculptor Constantin Brâncuși.

O nouă acțiune „marca” Liga Femeilor
Bătrânii aflați în asistența Fundației „Inimă pentru inimă” vor avea, mâine, parte de o surpriză. În organizarea Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea, vârstnicii vor primi daruri simbolice, dar și multe încurajări din partea femeilor cu inimă mare care îi vor vizita.
Partenerii acțiunii sunt: Fundația „Inimă pentru inimă”, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea, Fundația „Zâmbete colorate” și Societatea Culturală „Anton Pann”.

„De 3 x 22”
Centrul local „Mircea cel Bătrân” din cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României” vă invită la un eveniment cultural de neuitat. Intitulat sugestiv „De 3 x 22”, momentul este unul cultural, repre­zentând vernisajul unei expoziții. Nu vă spunem mai multe amănunte des­pre această întâlnire pentru că vă lăsăm să le descoperiți. Precizăm doar că vernisajul va avea loc astăzi, cu începere de la ora 14.00, în Foaierul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea.

Cum se vede Universul prin telescop?
La această întrebare ne vor putea răspunde elevii Școlii „Take Ionescu”, care vor participa astăzi la Proiectul „Universul văzut prin telescop”. Această întâlnire este organizată de către reprezentanții Secției Periodice-Legislație a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea.