Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 ianuarie 2021

Avarie majora la conducta de apă în zona Baraj Dăești: 2 comune, străzi din Rm. Vâlcea, Goranu Fețeni rămân o zi fără apă


Ca urmare a unei avarii la vana Dn 150 de pe branșamentul de apă al comunei Muereasca, alimentat din conducta de transport Brădișor, DN 1200 mm, în zona Baraj Dăești, SC APAVIL SA comunică tuturor consumatorilor din Municipiul Rm. Vâlcea: parțial str. Straubing – de la intersecția cu str. Fețeni până la str. Pajiștei inclusiv, str. Izlazului, str. Stăncioiului, str. Valea Dumitranei, str. Săliștea Nouă, str. Fețeni și cartier Fețeni, comuna Muereasca și comuna Bujoreni, că vor fi afectați de scăderea presiunii apei potabile și chiar întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.07.2020,  în intervalul orar 8:00-19:00. Totodată, operatorul de apă roagă toți abonații afectați de aceste măsuri să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada menționată.

„Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și vă asigurăm că echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru remedierea acestei avarii în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție, angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară, pentru o scurtă perioadă, apă tulbure la robinetele consumatorilor, de aceea le recomandăm ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată într-un comunicat transmis opinie publice de Compartimentul Comunicare, Mass-Media al SC APAVIL S.A.

Etichete: ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate