Astăzi, de la 13.00 Extraordinară la Primăria Râmnicului


Aleșii râmnicenilor sunt convocați, astăzi, în sala de ședințe a primăriei pentru prima extraordinară a anului. Fără să fie superstițioși, consilierii locali au programat ședința cu începere de la ora 13.00. Printre cele opt puncte aflate pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor de dobândire a dreptului de proprietate publică asupra unor imobile (terenuri) care aparțin Combinatului Oltchim, cât și proiectul pentru atribuirea contractelor privind comercializarea produselor specifice zilelor de 1 și 8 Martie.

Ce proiecte se află pe ordinea de zi?

În rândrile următoare, redăm ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi:
1.Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea unor plăţi urgente din bugetul local.
2.Raport şi proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea PIEŢE PREST S.A.
3.Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.148/36 din data de 27 iulie 2016 referitoare la demararea unor măsuri şi acţiuni pentru dezvoltarea municipiului în perioada 2016 – 2020.
4.Raport şi proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile-construcţii din domeniul public în domeniul privat al municipiului.
5.Raport şi proiect de hotărâre privind demararea procedurilor de dobândire a dreptului de proprietate publică asupra unor imobile-terenuri aparţinând societăţii OLTCHIM S.A.
6.Raport şi proiect de hotărâre privind avizarea profilului Consiliului de Administraţie, al candidaţilor şi a matricei Consiliului de Administraţie al societăţii Pieţe Prest S.A.
7.Raport şi proiect de hotărâre privind avizarea profilului Consiliului de Administraţie, al candidaţilor şi a matricei Consiliului de Administraţie al societăţii ETA S.A.
8.Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii prin licitaţie publică cu strigare a amplasamentelor de pe domeniul public al municipiului în vederea desfăşurării comerţului stradal ocazional „Mărţişor 2017” şi a caietului de sarcini aferent.