Așa mai vin și guvernanții noștri de acasă! Microbuz nou-nouț pentru Clubul Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea


• directorul Nicolae Bugheanu mulțumește reprezentanților Inspectoratului Școlar Vâlcea, cât și celor de la Ministerul Educației pentru sprijinul acordat sportului de performanță

Zilele trecute, Clubul Sportiv Școlar a intrat în posesia unui microbuz de mai toată frumusețea. Prestigioasa instituție râmniceană, condusă de profesorul Nicolae Bugheanu, a primit din partea Ministerului Educației, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Sportului și Tineretului, un microbuz marca Ford, modelul Nerabus, de 17 locuri. Acesta a intrat în patrimoniul și administrarea CSȘ cu titlul gratuit, cu ajutorul programului prin care și alte instituții sportive de performanță din țară au primit asemenea mijloace de transport. Inutil să mai spunem că modelul de microbuz ajuns deja la Vâlcea este „ultimul răcnet”, foarte scump (în valoare de peste un miliard lei vechi), el răsplătind însă, măcar parțial, eforturile și rezultatele sportivilor de la CS Școlar Râmnicu Vâlcea.
„Am aflat cu bucurie de faptul că urmează să primim un microbuz. Este adevărat că am mai făcut demersuri și în urmă cu trei ani, și în urmă cu zece ani, pentru un astfel de microbuz. Nu s-a concretizat nimic atunci, dar iată că măcar acum am primit un răspuns pozitiv. Este bine și acum fiindcă aveam nevoie de un astfel de microbuz pentru transportul copiilor la competiții. Mă consider dator să aduc mulțumiri pe această cale oamenilor de la Inspectoratul Școlar Vâlcea, cât și celor de la Ministerul Educației pentru sprijinul acordat. Mulțumesc doamnei inspector Andra Bică și domnului prof. dr. Alin Cătălin Păunescu pentru implicarea în soluționarea favorabilă a trecerii microbuzului în patrimoniul CSȘ. Consider că este foarte important sprijinul pe care autoritățile naționale și județene îl acordă sportului de performanță. Și spun asta fiindcă știu că sportul de performanță se poate face numai cu susținere, iar eforturile copiilor trebuie apreciate la justa lor valoare”, ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea, profesorul Nicolae Bugheanu.