Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 octombrie 2020

Antrenorul horezenilor este optimist înaintea „dublei de foc”: „Cred că putem face două meciuri bune pentru a aduce o bucurie iubitorilor fotbalului din judeţ”


Reputatul antrenor de pe banca tehnică a grupării horezene Flacăra crede cu tărie în şansele echipei pe care o pregăteşte de a accede la nivelul Ligii a III-a. Călit în această meserie, Vasile Ilinca spune că nici jucătorii nu ar trebui să se teamă de adversari, oricare ar fi numele acestora. Asta şi pentru că Flacăra are în acest moment un lot valoros, echipa noastră putându-se lupta, de la egal la egal, cu orice campioană judeţeană din ţară. Deşi se consideră că Măgura Cisnădie este o echipă mai valoroasă decât CSO Filiaşi, aceasta din urmă fiind gruparea în faţa căreia Flacăra a pierdut jocul de baraj de anul trecut, disputat la Drobeta Turnu Severin, opiniile cunoscătorilor din fotbalul vâlcean sunt la superlativ şi în privinţa formaţiei horezene. Echipa din „Treapt” se bazează pe un lot în care omogenitatea jucătorilor repre­zintă atributul de bază. Desigur, nu poate fi uitată nici valoarea indivi­duală a jucătorilor, pentru că Flacăra chiar are cu ce se mândri, însă tot forţa de grup rămâne baza.
„Am avut un sezon greu, vă daţi seama, cu atâtea meciuri. Mă bucur foarte mult că am rămas neînvinşi în meciuri oficiale de atâta de timp, iar asta dă un moral bun băieţilor noştri. Părerea mea este că în meciul de baraj ambele echipe pleacă de la egal la egal şi în ceea ce priveşte şansele de a obţine promovare în Liga a III-a. Sunt doar simple vorbe ceea ce se spune că noi sau ei am fi favoriţi la promovare. Se va vedea pe teren ce va fi. Oricum, cred că putem face două meciuri bune pentru a aduce o bucurie iubitorilor fotbalului din judeţul nostru (…) Sper că ne va avantaja faptul că meciul decisiv se va disputa la Horezu, acolo unde vom fi susţinuţi de către un public numeros. Şi spun asta pentru că ştiu publicul din acea zonă şi sunt convins că oamenii vor veni în număr mare la stadion indiferent de rezultatul partidei tur, de la Cisnădie”, ne-a declarat Vasile Ilinca, antrenorul de la Flacăra.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Sport