Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Amenzi de 16.570 lei


politia_rutieraBilanţul vine după o nouă zi în care Poliţia Rutieră a coborât în stradă desfăşurând filtre şi controale  la 96 autovehicule, întocmind 71 procese verbale şi aplicând 94 de  sancţiuni contravenţionale, din care 57 aplicate pentru depăşirea vitezei maxime admise pe respectivul sector de drum.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei munici­piului Râmnicu Vâlcea au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimente rutiere, având ca rezultat aplicarea a 59 de sancţiuni con­travenţionale, în valoare de 16.570 lei, controlarea a 95 de autovehicule, legitimarea a 162 persoane.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 35 de sancţiuni  contravenţionale, în valoare de 4.160 lei, controlarea a 40 de autovehicule, legitimarea a 43 persoane.

Având în vedere Planul de Măsuri privind creşterea siguranţei pazei unităţilor, bunurilor şi valorilor, luni, 18 iunie, pe raza de competenţă a Secţiei 8 Poliţie Rurală Lăpuşata au fost verificate 52 de unităţi comer­ciale. În urma controlului efectuat, 8 unităţi au fost găsite cu diverse nereguli printre care lipsa unui sistem de alarmare sau supraveghere video.

Administratorii celor 8 unităţi comerciale găsite cu nereguli au fost instruiţi cu privire la prevederile Legii 333/2003 şi s-a stabilit ca termen pentru remedierea problemelor depis­tate data de 01 iulie, în caz con­trar, acestora li s-a adus la cunoş­tinţă că vor fi sancţionaţi contraven­ţional”, se mai aminteşte în raportul oficial.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized