Amânarea transportului agabaritic care va tranzita judeţul Vâlcea


Din motive tehnice, transportul agabaritic va pleca în această seară din municipiul Bucureşti pe traseul A1 – Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu – cu destinaţia finală Oţelu Roşu, judeţul Caraş Severin.

Astfel, transportul agabaritic va tranzita judeţul Vâlcea în această noapte, la ora 22.00, acesta pornind de la limita cu judeţul Argeş către limita cu judeţul Sibiu.

În vederea prevenirii evenimentelor rutiere nedorite şi a fluidizării traficului, transportul agabaritic va fi însoţit de echipaje de poliţie rutieră. Având în vedere dimensiunile transportului, pe unele sectoare de drum, în special pe Valea Oltului, lăţimea acestuia ocupând toată partea carosabilă, traficul va fi restricţionat pe porţiuni până la trecerea transportului.

Pentru a permite fluidizarea traficului, transportul agabaritic se va retrage în parcări prestabilite astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto care intenţionează să circule pe acest sector de drum să-şi rezerve o perioadă suplimentară de timp sau să aleagă o rută ocolitoare.

Material realizat de Serviciul Rutier Vâlcea