ALDE Vâlcea vrea Desemnarea conducerii organizațiilor în toate localitățile din județ


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților din județul nostru anunță că, săptămâna trecută, a continuat seria întâlnirilor săptămânale. Cu acest prilej, membrii alianței politice parlamentare au stabilit câteva direcţii de acţiune pentru acest an. Conform datelor transmise presei, cele mai importante direcții sunt implementarea programului politic al ALDE şi desemnarea conducerii organizaţiilor în toate localităţile din judeţ.
Pentru perioada următoare, conducerea ALDE Vâlcea anunță că se va focusa pe: cooptarea noilor membri; mobilizarea şi consolidarea echipei; promovarea şi implementarea programului partidului; desemnarea conducerii organizaţiilor în fiecare comună. De altfel, membrii şi simpatizanţii ALDE au specificat în cadrul şedinţelor că, în acest moment, activitatea principală este promovarea imaginii formaţiunii şi identificarea persoanelor responsabile şi dornice de a aduce schimbarea reală în comunităţile lor şi nu numai.
„În această perioadă, activitatea de bază a tuturor membrilor ALDE trebuie să fie promovarea imaginii partidului şi motivarea oamenilor de a se alătura formaţiunii noastre. ALDE Vâlcea este o echipă solidă şi puternică, cu viziuni clare, o forţă care poate aduce schimbarea reală, o forţă care poate reda încrederea cetăţenilor. Baza şi esenţa unui partid o constituie organizaţia primară, de aceea toţi trebuie să ne unim efor­turile pentru a identifica acele persoane responsabile şi curajoase, care pot să meargă alături de noi. Scopul nostru este acela de a indentifica şi promova oameni care pot şi sunt capabili să reprezinte cu succes ALDE la alegerile din 2020”, a specificat deputatul Dumitru Lovin (foto, stânga), co-preşedintele ALDE Vâlcea.

Deputatul Lovin dorește ca reprezentanții instituțiilor să se deplaseze mai des în județ

Având în vedere faptul că, în ultimele săptămâni, a fost prezent în mijlocul oamenilor din judeţ, deputatul Dumitru Lovin este de părere că una dintre soluţiile necesare pentru îmbunătăţirea actului administrativ ar fi ca reprezentanţii instituţiilor publice să se deplaseze mai des în judeţ. În acest fel, parlamentarul vâlcean este de părere că șefii de instituții ar fi mai aproape de administraţiile locale şi de oamenii din județ.
„Primarii, consilierii locali şi, nu în ultimul rând, oamenii din localități, mi-au spus în repetate rânduri că unele dintre problemele cu care se confruntă ar putea fi rezolvate mai uşor dacă reprezentanţii instituţiilor publice ar veni în mijlocul lor. Asta cel puţin o dată pe săptămână. În cazul în care nu au timpul necesar sau oameni pentru a face acest lucru, aceştia ar putea simplifica procedurile prin înfiinţarea unor birouri în incinta primăriilor, fără a mai fi necesară deplasarea oamenilor la oraş doar pentru o amărâtă de adeverinţă sau mai ştiu eu ce”, a concluzionat parlamentarul vâlcean.