Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 iulie 2020

Ajutoare de la Guvern pentru cinci vâlceni


Zilele trecute, a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern nr.210 privind acordarea de ajutoare de urgență în cazul a 1467 de persoane, în valoare de 550.200 lei. Din cei 147 de beneficiari fac parte și cinci vâlceni care vor primi ajutoare de urgență în valoare totală de aproximativ 30.000 lei.
Cei cinci vâlceni vor intra în posesia ajutoarelor acordate pentru pierderea bunurilor în incendii, inundații, alunecări de teren, probleme grave de sănătate sau alte cauze ce duc la excluziunea socială.
Astfel, în vederea ameliorării situației socio-materiale, cei cinci beneficiari din județul nostru vor fi sprijiniți de către Guvernul României ca urmare a diferitelor situații de necesitate în care aceștia se află, cauzate de incendii care au afectat atât locuința, anexele gospodărești, cât și bunurile de folosință îndelungată, motiv pentru care se află în imposibilitate ca din veniturile proprii să-și poată repara locuința, sau ca urmare a situațiilor deosebite cauzate de probleme grave de sănătate, ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.
Banii sunt acordați ținându-se cont de anchetele sociale efectuate de către Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate