Activitate intensă pentru SC APAVIL SA


• autoritățile locale au contribuit la buna desfășurare a lucrărilor
 

Săptămâna trecută, în municipiul Râmnicu Vâlcea au fost executate lucrări de asfaltare, fiind folosite circa opt tone de material. Acestea s-au derulat pe străzile Calea lui Traian, Topolog, Câmpului, Buda şi Castanilor, în deplină colaborare cu autoritățile locale. Au fost remediate patru avarii la reţeaua de apă, pe străzile Aleea Castanilor, Libertăţii – bl. I2 şi I3, Mihai Viteazu – bl. T1 şi Corneliu Coposu. Au continuat lucrările la reţeaua de canalizare menajeră de pe str. Intr. Mierlei din cartierul Feţeni, fiind executate săpături mecanice şi montaţi 222 ml de ţeavă PVC Dn250 mm şi executate cinci cămine de canalizare şi coloană corugată PVC Dn600 mm. La solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică, au fost verificate, montate şi remontate un număr de 160 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 18 documentaţii tehnice.

S-a continuat verificarea traseelor şi presiunilor, precum şi izolarea conductelor pe reţelele de apă potabilă din comuna Mihăeşti.

De asemenea, au continuat lucrările de extindere a reţelei de apă şi canalizare pe str. Buda din oraşul Ocnele Mari, fiind realizate șase racorduri de apă şi branşamente la canalizare. Lucrările demarate în zonă vor fi finalizate în această săptămână.

Nu în ultimul rând, au fost curăţate căminele şi gurile de canalizare din mai multe localităţi cuprinse în aria de acoperire a Apavil.