Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Acţiuni de supraveghere a traficului rutier efectuate de poliţiştii vâlceni


Miercuri, 15 august, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă, precum şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au controlat 77 autovehicule, au întocmit 63 procese verbale, aplicând 75 de sancţiuni contravenţionale, din care 39 aplicate pentru depăşirea vitezei maxime admise pe respectivul sector de drum şi 17 pe linia transportului de marfă. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.863 lei, controlarea a 69 de autovehicule, legitimarea a 145 persoane.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.245 lei, controlarea a 42 de autovehicule, legitimarea a 45 persoane.

Cu prilejul sărbătorii religioase a Adormirii Maicii Domnului, în comuna Costeşti a fost organizată o acţiune în sistem integrat pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimente rutiere. Astfel, în ziua de 15 august, 36 de poliţiştii şi jandarmi au desfăşurat activităţi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, de supraveghere a traficului rutier şi a conduitei participanţilor la trafic. Rezultatele s-au concretizat în aplicarea a 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 960 lei, legitimarea a 42 de persoane şi controlarea a 15 autoturisme.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized