Accident grav la Bujoreni: un autoturism a fost prins între două tiruri


• o persoană a ajuns la spital
Astăzi, 24 aprilie, în jurul orei 15.30, pe DN 5 – comuna Bujoreni s-a produs un grav accident rutier între două tiruri și un autoturism. Din primele informații reiese că șoferul tirului care venea dinspre Sibiu nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a lovit cu semiremorca celălalt tir, care venea din sens opus. În coliziunea rezultată a fost implicat și un autoturism. Șoferul tirului care a produs accidentul a rămas blocat și a fost nevoie de descarcerarea sa, operațiune efectuată de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea. Ulterior, bărbatul rănit a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea și transportat la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea.
De amintit și faptul că pagubele materiale rezultate în urma accidentului de astăzi sunt foarte însemnate, dat fiind faptul că unul dintre tiruri transporta autoturisme ce urmau să fie livrate clienților, autoturisme care au fost avariate.
Informații și foto oferite de la fața locului de către reprezentanții Departamentelor de comunicare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.