A devenit oficial: Adrian Codin și Adi Popa pleacă din Zăvoi


Ceea ce părea la un moment dat doar un zvon, sau cel puțin în cazul lui Adi Popa, s-a dovedit realitate. După mai mulți ani petrecuți la Damila Măciuca, iar apoi la CSM Râmnicu Vâlcea, doi dintre cei mai cunoscuți și valoroși jucători din Zăvoi și-au încheiat socotelile cu această formație. Ne referim la Adrian Codin și la Adi Popa, fotbaliști care au contribuit decisiv la rezultatele de excepție obținute de fotbalul vâlcean pe vremea în care activau la echipa din comuna Măciuca. De comun acord cu oficialii grupării din Parcul Zăvoi, cei doi și-au reziliat contractele, acum fiind în tratative cu noi formații. Din câte se pare, aceștia vor ajunge tot la cluburi din Liga a II-a sau, de ce nu, poate chiar mai sus, pe prima „scenă” a fotbalului românesc.
„Sunt vâlcean şi normal că am trăit trei ani frumoşi la Damila şi la CSM. Pentru mine a fost o mândrie sa joc pentru echipe din Vâlcea. Am avut parte de colegi deosebiţi, am fost o adevărată familie. Am avut şansa să lucrez cu antrenori valoroşi, Erik Lincar, Claudiu Niculescu, acum cu Alex Pelici. Toţi sunt tehnicieni tineri care au venit cu stiluri moderne. Am avut multe de învăţat de la ei. Îmi pare rău că nu s-a reușit promovarea, de două ori am fost foarte aproape. Vâlcea merită o echipă în Liga I şi sunt convins că până la urmă o va avea. Le mulţumesc suporterilor vâlceni pentru susţinere, în special băieţilor de la galerie, care au fost mereu alături de noi, şi la bine şi la rău, şi acasă şi în deplasare. Îi rog să vină la meciurile CSM-ului şi pe viitor. Şi celor din conducerea clubului le mulţumesc şi le urez multă baftă în continuare. Eu le voi ţine pumnii băieţilor în campionatul care va începe, chiar dacă nu voi mai evolua pentru echipa din Zăvoi. Am simţit nevoia unei noi provocări, am simţit nevoia să încerc ceva nou”, a declarat jucătorul în vârstă de 26 de ani pentru site-ul oficial al formației râmnicene.

Conducerea de la CS Municipal apreciază eforturile pe care cei doi fotbaliști le-au depus pentru club de-a lungul timpului

Prin intermediul unei informații de presă postată pe site-ul oficial, conducerea formației râmnicene ține să mulțumească pentru loialitatea și eforturile depuse de către Adi Popa și Adrian Codin de-a lungul celor trei-patru sezoane petrecute la Damila Măciuca, respectiv CS Municipal.
„Adi Codin şi Adrian Popa sunt fotbalişti care înseamnă mult pentru clubul nostru. Au reuşit evoluții bune la Damila şi la CSM Râmnicu Vâlcea, sunt jucători pe care s-a contat şi care şi-au făcut datoria. Ambii au decis să încerce noi provocări, să facă o schimbare şi rezilierea contractelor a fost făcută pe cale amiabilă. Le mulţumim pentru aportul pe care l-au adus clubului nostru şi le dorim mult succes în activitatea fotbalistică viitoare!”, se arată în comunicatul semnat de managerul Lucian Munteanu și președintele Bogdan Medrea.