Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 mai 2021

3 MAI, ZIUA MONDIALĂ A LIBERTĂȚII PRESEI


Ca în fiecare an, data de 3 mai este consacrată libertății presei, aceasta fiind recunoscută la nivel internațional și garantată de Organizația Națiunilor Unite. Această dată a fost declarată Ziua Mondială a Libertății Presei la data de 23 decembrie 1993 de către Adunarea Generală a ONU, în urma unei conferințe UNESCO, desfășurată în anul 1991. În cadrul acestei conferințe s-a adoptat o rezoluție prin care s-a recunoscut că „o presă liberă, pluralistă și independentă este o componentă esențială a oricărei societăți democratice”.
În acest context, prin intermediul unui mesaj publicat pe o rețea de socializare, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a transmis un mesaj celor care practică această profesie: „Un gând bun colegilor din presă, să fie sănătoși și să aibă parte de multe realizări profesionale! La mulți ani tuturor jurnaliștilor!”.

Etichete: , , , ,

Un răspuns “3 MAI, ZIUA MONDIALĂ A LIBERTĂȚII PRESEI”

  1. Radu Magda
    4 mai 2021 din 14:01

    Aveam un tweet interesant din ziarul HELIS sper ca DAN NICA a digitalizat sistemul inca un pas urias al omenirii cu satelitul din Marea Neagra a domnului Dumitru Popescu valcean.Noi sintem ceea ce societatea defineste ,, copiii irezistibili ai unei natiuni sublime, Good bless Roumeinia!…

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Eveniment