19 VÂLCENI CARE NU ȘI-AU PLĂTIT FACTURILE la apă potabilă au fost debranșați


Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, APAVIL SA a anunțat că a decis sistarea alimentării cu apă a clienților rău-platnici. Rău-platnicii care înregistrau, la data de 21 aprilie 2022, datorii importante către APAVIL SA au fost deja notificați, iar cei care nu au achitat debitele după primirea notificărilor au început să fie debranșați. Astfel, până la sfârșitul lunii aprilie, au fost debranșați 19 clienți. Reprezentanții Apavil SA Râmnicu Vâlcea au făcut precizarea că acțiunea de debranșare va continua și în perioada următoare.
„Menționăm că rebranşarea se va efectua numai după achitarea unei taxe ce cuprinde demontarea, montarea şi verificarea contorului, iar în cazul în care debranşarea se va efectua de la punctul de legătură, va trebui să se achite contravaloarea avizelor, autorizaţiilor şi toate lucrările privind debranşarea şi rebranşarea la reţeaua de apă/ canalizare. Societatea este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine”, au anunțat reprezentanții Apavil SA prin intermediul unui comunicat de presă.

Vor exista și vâlceni care vor fi debranșați deși se află la zi cu plata facturilor

„Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri. Facem un apel şi pe această cale către toţi utilizatorii serviciilor noastre să-şi achite contravaloarea consumului de apă. Scopul nostru este să asigurăm continuitatea serviciilor, nu să ajungem în situația de a fi nevoiți să debranșăm”, mai arată sursa citată.
• Material realizat cu sprijinul Compartimentului comunicare, mass-media al societății Apavil SA

Posting....