15 râmniceni, primiți în «Clubul Nonagenarilor»


Ieri-dimineață, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu a fost gazdă, la Primăria Râmnicului, pentru 21 de cupluri. Acestea au fost sărbătorite cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsnicie. Astfel, numărul cuplurilor care au mar­cat „Nunta de aur” în Sala de Consiliu a primăriei municipiului, de la debutul acţiunii, în anul 1999, şi până în prezent a trecut de cifra de 2000, ajungând la 2005 fericite perechi.
„Ca şi până acum, sărbăto­riţii au primit din partea repre­zen­tantului administraţiei locale o floare, o diplomă de fidelitate, precum şi tichete sociale în va­loare de 600 lei pentru fiecare cu­plu. La finalul acţiunii, s-a cioc­nit o cupă de şampanie şi s-au făcut fotografii cu aniversaţii”, se arată în comunicatul transmis de către reprezentanții municipali­tății.
Tot în această perioadă, 15 râmniceni cu vârsta de peste 90 de ani au intrat în „Clubul Nonagenarilor”, ei primind, la domiciliu sau la sediul Direcţiei de Protecţie Socială, tichete sociale în valoare de 500 lei, pentru vârstele cuprinse între 90 şi 94 de ani, sau de 700 lei pentru vârste de cel puțin 95 de ani.