Zguduită de probleme interne, UTA vine la Vâlcea să obţină prima victorie în acest sezon


• întâlnirea dintre cele două formaţii este programată sâmbătă, cu începere de la ora 11.00


După un început destul de bun, marcat însă de eliminarea din Cupa României suferită pe propriul teren în faţa Universităţii Craiova, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea au sâmbătă posibilitatea de a oferi fanilor noi motive de bucurie şi de a obţine trei puncte cu care să rămână pe o poziţie privilegiată, în fruntea clasamentului. Asta pentru că, în week-end, pe stadionul din parcul Zăvoi va poposi UT Arad, o formaţie cu un început de campionat zbuciumat, care a obţinut numai un punct în primele două etape, a fost eliminată din Cupa României de către o formaţie din Liga a V-a, iar tensiunile dintre suporteri şi patronul Adrian Marţian au ajuns la cote de neimaginat. Duelul dintre CSM şi UTA se anunţă, la prima vedere, destul de dezechilibrat, balanţa înclinând clar în favoarea râmnicenilor, stabilitatea financiară şi liniştea din sânul echipei antrenorului Claudiu Niculescu fiind premise importante pentru un succes în partida de sâmbătă. Totuşi, tehnicianul vâlcenilor rămâne ferm pe poziţii, el afirmând că nici un meci nu se poate compara cu altul, iar fotbaliştii municipali trebuie să fie concentraţi la maximum şi să dea totul pe teren pentru a putea obţine cele trei puncte, făcând referire şi la meciul din ultima rundă, cu FC Bihor Oradea, atunci când acestora le-a trecut „glonţul” pe lângă ureche, iar oaspeţii au fost la un pas de a răsturna soarta unei partide în care gazdele au condus cu 3-0. De asemenea, mai trebuie precizat şi faptul că tehnicianul vâlcenilor va fi suspendat pentru acest joc, el având de ispăşit ultima dintre cele două etape de suspendare primite după eliminarea din meciul contând pentru 32-imile Cupei României, atunci când CSM a cedat, pe propriul teren, în faţa Universităţii Craiova.


Trică: „Ne mobilizăm doar pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea”


Chiar dacă în tabăra arădenilor mocneşte un conflict ce pare să devină şi mai inflamabil cu fiecare rezultat negativ înregistrat (patronul Marţian luând în calcul mutarea echipei în alt oraş sau, dacă în acest fel nu va avea sorţi de izbândă, să copieze într-un fel modelul Universitatea Craiova, dorind practic să divizeze formaţia actuală, mutând în cele din urmă doar „jumătatea” sa în altă localitate), antrenorul „Bătrânei Doamne” din Arad, Eugen Trică, a declarat că elevii săi s-au pregătit intens pentru partida de la Râmnicu Vâlcea şi vor veni motivaţi să obţină un rezultat pozitiv, chiar o victorie. „Meciul cu Târgu Mureş a trecut, am uitat demult de el. Încă de luni le-am spus băieţilor că de acum înainte ne gândim, ne concentrăm şi ne mobilizăm doar pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea. Vrem să câştigăm cele trei puncte şi am încredere că putem realiza ce ne-am propus”, a mărturisit fostul internaţional Eugen Trică.


Partida nu va fi televizată


Confruntarea dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi UT Arad va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Municipal”. Partida nu va putea fi urmărită prin intermediul micilor ecrane, posturile de televiziune sportive nefiind interesate să transmită acest eveniment, chiar dacă pe teren se întâlnesc formaţii provenind din oraşe cu mulţi iubitori ai fotbalului. Mai precizăm faptul că accesul spectatorilor în tribune se va face pe bază de abonament/bilete de intrare. Cel mai scump tichet de acces va avea preţul de 20 lei, iar cel mai ieftin 5 lei. Pensionarii şi copiii sub 14 ani beneficiază de gratuităţi, un bilet pentru o persoană costând numai 1 leu (adică exact preţul de tipărire al tichetului).


Programul etapei a III-a din Seria Vest


Sâmbătă, 21 septembrie, ora 11.00
:

CSM Râmnicu Vâlcea – UT Arad

FC Bihor Oradea – CS Mioveni

FC Olt Slatina – Gloria Bistriţa

Minerul Motru – FC U. Craiova

Olimpia Satu Mare – ASA Târgu Mureş

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 18.00:

CS U. Craiova – Metalul Reşiţa


Clasament


1.Gloria Bistriţa            2        1        1        0        3-1    4p

2.CSM Rm. Vâlcea        2        1        1        0        3-2    4p

3.ASA Târgu Mureş       2        1        1        0        2-1    4p

4.FC Olt Slatina            2        1        1        0        1-0    4p

5.Minerul Motru            2        1        0        1        4-2    3p

6.FC Bihor Oradea         2        1        0        1        4-4    3p

7.Olimpia Satu Mare      2        0        2        0        3-3    2p

8.FC U. Craiova            2        0        2        0        1-1    2p

9.CS U. Craiova            2        0        2        0        1-1    2p

10. UT Arad                 2        0        1        1        2-3    1p

11.Metalul Reşiţa          2        0        1        1        2-3    1p

12.CS Mioveni              2        0        0        2        0-5    0p

*primele şase clasate se califică în play-off, iar ultimele şase în play-out