Wav Project încing atmosfera, în weekend, la Maxi Club Berbeşti


afis_party_waw_project_partyDj Miki Love şi animatoarele Maxi Club au făcut show la party-ul de deschidere a celei mai noi locaţii de profil din judeţul Vâlcea.

Cine nu a fost prezent sâmbăta trecută la deschiderea oficială a Maxi Club, localizat în oraşul Berbeşti, are cu siguranţă ce regreta. Dj Miki Love, însoţită de MC Marian Matei, a extaziat asistenţa la propriu, petrecerea ţinând practic până în zorii zilei de 17 iulie. Animantoarele aduse şi ele special pentru a completa o seară perfectă au fost şi ele la înălţime la Maxi Club. Aproape 1000 de persoane au participat la opening party de la Maxi Club Berbeşti. „M-am simţit excelent şi am rămas surprins plăcută de Maxi Club. Pot să spun că are condiţii excelente, chiar mult peste cluburile de top din marile oraşe din ţară. A fost un party pe cinste şi sper să revin cât mai curând la o petrecere în Maxi Club” a spus Dj Miki Love, după experienţa avută în clubul în care s-au investit peste 200.000 de euro. Sunetul, muzica, luminile, barul revoluţionar şi confortul pentru clienţi au recomandat încă din prima seară Maxi Club, ca o locaţie de înaltă calitate pe harta locurilor de distracţie din judeţul Vâlcea.

Weekend nou, party din nou!

Aşa cum au promis încă dinaintea deschiderii Maxi Club, cei care se ocupă de destinele locaţiei ce se întinde pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, practic fiecare weekend are ceva special. Vineri şi sâmbătă în Maxi Club Berbeşti vin cei de la Wav Project. Vineri, 22 iulie, Maxi Club te invită la show-ul „Dirty Dancing Animation” şi la o seară „presărată” cu oferte speciale pentru cei care aleg clubul din Berbeşti, ca loc de distracţie. Sâmbătă, cei de la Wav Project le promit tuturor un party de neuitat. „Vă asteptăm pe toţi la o noapte incendiară! Distracția e garantată de wiLLy the Dee Jay , MC Miss Aliss, Venom – the singer & DirtyDancing Animation – doi animatori şi două animatoare”, spun cei de la Waw Project.