Voluntarii Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea au donat alimente şi jucării


Ca în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de Paşte, voluntarii Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea au strâns alimente de strictă necesitate (zahăr, ulei, orez, făină, mălai, paste…) pentru persoanele pe care Liga Femeilor Creştine Ortodoxe le are în evidenţă.

După strângerea alimentelor, la Centrul de Informare EUROPE DIRECT, acestea au fost transportate la sediul Ligii, unde a avut loc evenimentul de caritate, în ziua de 30 aprilie. Acest tip de activitate este realizat de voluntarii ED încă din anul 2008, promovând în rândul liceenilor solidaritatea între generaţii şi toleranţa faţă de cei cu probleme materiale.

De asemenea, la iniţiativa elevelor Andreea Chiţoiu şi Valeria Grigorescu, voluntarii Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea au strâns şi donat jucării, oferind un zâmbet unor copii de clasa I. Activitatea intitulată „Un dar de la Iepuraş” s-a desfăşurat în data de 30 aprilie, de la ora 10.00, la Şcoala Generală Nr. 8 Colonie.

Mulţumim acestor tineri cu sufletul mare care au înţeles că iubirea faţă de aproape înnobilează cu adevărat fiinţa umană.

Ioana Mazilu-Manolescu,

consilier de comunicare Centrul de Informare EUROPE DIRECT – Vâlcea