Vîlcu a răspuns prezent la manifestările de weekend


Valcu_SamoilDeputatul PDL Samoil Vîlcu a fost prezent la sfârşitul săptămânii  la două evenimente importante: deschiderea Salonului Naţional de Artă Contem­po­rană şi a Şcolii Naţionale de Admi­nistraţie Publică a OT PDL.

„Evenimentul desfăşurat la Cen­trul de Expoziţii şi Evenimente Sofianu a fost unul de excepţie cu o largă participare a sculptorilor şi pictorilor,  membrii ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, evenimentul inaugural bu­cu­rându-se de o mare afluenţă de pu­blic. Avem nevoie la Râmnicu Vâlcea de astfel de evenimente culturale, şi felicit şi Primăria Râmnicului pentru că a făcut posibil ca marea soprană Feli­cia Filip să concerteze în oraşul nos­tru. A fost o onoare pentru mine ca par­­la­mentar să fiu prezent la acest eve­niment”, a declarat deputatul demo­­crat liberal.

Referindu-se la alt eveniment organizat la Vâlcea, Şcoală Naţională de Administraţie Publică a OT PDL având că titlul „Tinerii viitori lideri în ad­­ministraţia publică din România”, par­lamentarul PDL a subliniat faptul că este importantă pregătirea tinerilor în administraţia publică, pentru că partidul va susţine pe viitor pentru funcţii publice tineri care merită şi sunt suficient pregătiţi.

„Promovarea tinerilor în politică şi administraţie este un obiectiv impor­tant pen­tru noi că partid. Tinerii au un cu­vânt important de spus în politică şi ad­mi­nistraţie pentru că ei sunt printre pri­mii afectaţi de schimbările econo­mice sau de altă natură. Mulţi tineri îşi do­resc să influenţeze politicile publice, dar poate nu găsesc întotdeauna mo­da­litatea de a face acest lucru. Prin aceste module de instruire ne dorim că tinerii noştri colegi să înveţe cât mai multe despre ce înseamnă adminis­traţie pu­bli­că şi să facă performanţă în acest do­meniu. Până la urmă politica pe care o facem trebuie să fie doar în folosul co­munităţilor din care venim. Avem nevoie de tineri bine pregătiţi şi com­petenţi  în cadrul structurilor admi­nis­trative din toată ţara”, a conchis deputatul PDL Samoil Vîlcu.