De 1 iunie, videoconferință în culori eTwinning la Liceul Sanitar


La propunerea elevilor de la Școala ”Myrteza Gjoni” Elbasan-Albania, elevii ciclului gimnazial de la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanu” Rm.Vâlcea au susținut ultima videoconferință din cadrul proiectului etwinning ”Vivons eco”,videoconferință dedicată Zilei Internaționale a Copilului.

Prin intermediul dialogului la distanță, elevii ambelor școli și-au exprimat satisfacția de a sărbători împreună ”Întâi de Cireșar. Evenimentul s-a desfășurat în laboratorul de informatică. Elevii au recitat poezii, au făcut exerciții  de improvizație tematică în limbile franceză, engleză, română și albaneză.

Directorul liceului, prof. Paula Fârtățescu, membră a echipei de proiect, a urat  etwinnerilor mult succes, iar elevilor clasei a VIII-a, laureați etwinning, mult succes la examenul național de evaluare. Elevii au dorit să mulțumească, la rândul lor, cadrelor didactice din echipa etwinning  pentru modul în care i-au făcut să înțeleagă ce înseamnă un proiect eTwinning, ce înseamnă respectul de sine și față de cel de lângă tine, cooperarea internațională prin intermediul internetului.

La final, elevii vâlceni și albanezi, și-au urat vacanță plăcută și au făcut fotografii pe care le-au postat pe Twinspace.