Vâlcenii au încredere în USL. Pe 10 iunie să facem dreptate!


Cilea_incruntat„Într-o disperare cumplită, domnii şi doamnele portocalii, încearcă să ne explice cum că ei pot face lucruri miraculoase pentru Vâlcea şi pentru vâlceni…

Minciuni portocalii, …, sau verzi, sau albastre pentru că mai nou, ca să îşi ascundă urmele, PDL-ul candidează sub tot felul de culori şi sigle.

Am încredere că domnul Ion Cîlea va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că, deşi, patru ani de zile Guvernul portocaliu nu a dat bani la Vâlcea, doar pentru că Ion Cîlea era PSD-ist, dr. ing. Ion Cîlea a reuşit să atragă fonduri europene de aproape 750 milioane de euro, a salvat staţiunea Voineasa, pentru că, acolo, va fi una dintre cele mai frumoase pârtii de schi din România, în valoare de peste 35 milioane de euro, a adus Spitalului Judeţean aproape 18 milioane de euro, şi deşi a promis numai 200 km de asfalt în judeţ, a realizat aproape 500 km.

Aşadar, în faţa portocaliilor vorbe goale, Ion Cîlea vine cu fapte.

Este un om aproape de oameni, şi niciodată nu va fi un preşedinte de poză, pentru că toata viaţa a fost un om implicat şi dedicat oamenilor.

USL-ul are la Vâlcea cea mai echilibrată şi bine pregătită listă de consilieri judeţeni, cu oameni noi, dar şi cu oameni cu experienţă.

O listă a cărei medie de vârstă se învârte undeva la 45 de ani. Oameni cu experienţă în administraţia publică, dar şi oameni care vin pentru prima dată în Consiliul Judeţean, care sunt bine pregătiţi profesional şi îşi vor aduce aportul în luarea unor decizii benefice locuitorilor judeţului Vâlcea.

Vâlcenii trebuie să voteze USL-ul pentru că ne ţinem de cuvânt, pentru că cel mai tânăr prim-ministru al României de la revoluţie încoace, împreună cu Guvernul, a luat deja măsuri în folosul oamenilor.

Guvernul USL dă banii înapoi pensionarilor, reîntre­geş­te salariile, redeschide şcolile închise abuziv şi, de asemenea, va redeschide spitalele închise în mod criminal de guvernarea portocalie şi susţinătorii acesteia.

Asta trebuie să ştie oamenii, pentru asta îi rog să vină la vot pentru ca împreună să punem punct dezastrului portocaliu şi acoliţilor săi. Prin votul lor pentru USL, pentru PSD –PNL-PC, vâlcenilor li se va face dreptate!”, declară Constantin Rădulescu! (www.costiradulescu.wordpress.com).