„Va fi măcel la Şirineasa”


• susţine primarul Constantin Şerban, încrezător în şansele echipei din Popeşti de a se impune în fief-ul „liberalilor” din Şirineasa


Sâmbătă, cocheta arenă din comuna Şirineasa, recent inaugurată graţie eforturilor alesului local Dan Săraru, va găzdui pentru prima dată un meci de tradiţie, dar şi de mari orgolii în fotbalul judeţean. Cu începere de la ora 12.00, CS Şirineasa şi Experţi Popeşti îşi vor da întâlnire în derby-ul etapei a XIV-a din Seria Sud a Ligii a IV-a, meciul având o importanţă deosebită în „economia” din partea superioară a clasamentului.

Chiar dacă până la meciul propriu-zis mai sunt câteva zile, spumos în declaraţii cum îl ştim, edilul din Popeşti, Constantin Şerban, a început „războiul” cu rivalii din comuna vecină, afirmând că echipa sa este cea mai bună din întreg eşalonul de „Elită” al fotbalului vâlcean şi, în mod cert, se va întoarce cu toate punctele de la Şirineasa.

„Să ştiţi că noi avem echipă bună la Popeşti. Chiar dacă nu toţi recunosc asta, adversarilor noştri le este teamă şi nu e deloc uşor să joace împotriva noastră. La fel va fi şi sâmbătă. Eu vă spun că va fi măcel la Şirineasa şi nici nu mă gândesc că ne-am putea întoarce fără cele trei puncte de acolo. Avem o echipă mai bună decât a lor şi ne putem bate pentru promovarea în Liga a III-a. Tot spuneţi de Horezu, Perişani sau Băbeni, dar numai noi suntem capabili să rezistăm în Liga a III-a din punct de vedere financiar. Şi asta pentru că avem sponsor serios. Celelalte echipe nu au puterea asta”, ne-a mărturisit, extrem de optimist, edilul Constantin Şerban din Popeşti.


„Experţii” joacă pe primă de victorie mare: două milioane de căciulă


Conform spuselor edilului Şerban, în eventualitatea unui victorii la Şirineasa, eforturile „experţilor” din Popeşti nu vor rămâne nerăsplătite, fiecare dintre aceştia urmând să încaseze câte două milioane lei vechi. Ceea ce, pentru nivelul fotbalului judeţean, reprezintă o primă destul de mare.