USR Vâlcea: profesionalism, respect și bun simț


Uniunea Salvați România este o platformă înființată pentru a permite și a facilita persoanelor integre, competente și bine intenționate, să intre în politică la nivel național. Pentru acest motiv, se înființează filiale în toată țară. La Râmnicu Vâlcea, filiala Uniunea Salvați România este destul de recentă, în prezent având 21 de membrii și 50 de simpatizanți. Dorința de a pune umărul la construcția unei Românii bazate pe profesionalism, respect și bun simț, atrage permanent din ce în ce mai mulți simpatizanți. Prin toată activitatea voluntară, reprezentanții USR pentru o societate unde aspirațiile și posibilitățile pentru un viitor mai bun să se completeze în realitate. Uniunea Salvați România este gândită de jos în sus, are nevoie de o bază cât mai mare de oameni care să-și valideze reprezentanții.
Lista candidaților pentru alegerile din 11 decembrie a fost validată printr-un proces democratic de către membrii filialei, iar rezultatul a fost următorul:
Senat: 1. Laurențiu Constantin Ciocîrlan (foto sus) (40 de ani) – expert în accesare fonduri structurale și de coeziune europene; 2. Florin Daniel Ciucă (47 de ani) – director general. Rezerve: Andreea Maria Iordache (34 de ani), Irinel Pop (42 de ani)
andrei-gheorghiuCamera Deputaților: 1. Andrei Florin Gheorghiu (foto inserat articol) (31 de ani) – economist; 2. Dominic David Teleki (33 de ani) – arhitect diplomat; 3. Izabela Maria Cernătescu (29 de ani) – profesor de pian; 4. Eduard Rădulescu (37 de ani) – inginer; 5. Claudiu Botea (37 de ani) – director de vânzări; 6. Marius Ungureanu (38 de ani) – Consilier la Consiliul Local sector 6 București. Rezerve: Maria Radu (26 de ani), Lucian Mîrzoiu (30 de ani)