„Urmează două deplasări. Vrem să ne întoarcem cu puncte”


• susţine Claudiu Niculescu referitor la obiectivele echipei sale din perioada imediat următoare

Antrenorul de la CSM Râmnicu Vâlcea a prefaţat cele două partide din etapele viitoare, ambele programate în deplasare, la FC Bihor Oradea (sâmbătă, 23 noiembrie), respectiv UT Arad (sâmbătă, 30 noiembrie). Astfel, Claudiu Niculescu a afirmat că, deşi cel mai probabil, rezultatele nu vor conta în clasamentul play-off-ului, Bihor şi UTA fiind departe de a putea emite pretenţii pentru calificarea în această fază, elevii săi vor efectua deplasările având obiectivul obţinerii cât mai multor puncte.

„Săptămânile acestea, pentru noi urmează două deplasări, la Bihor şi UTA. Chiar dacă ne aşteaptă distanţe lungi de parcurs, oboseală şi poate o vreme nu tocmai favorabilă fotbalului, fiindcă se anunţă ninsori şi vreme rece, vrem să ne întoarcem cu puncte de acolo. Ştiu că se spune despre aceste eventuale puncte că nu ar conta în clasamentul pentru play-off. Poate se va dovedi adevărat, însă eu vă asigur că noi vom merge la Oradea şi Arad să câştigăm cât mai multe puncte”, a precizat tehnicianul vâlcenilor.

De asemenea, antrenorul Claudiu Niculescu a afirmat că, în urma discuţiilor purtate cu finanţatorul Dan Niţu, a obţinut sprijinul acestuia pentru ca, în iarnă, lotul de la CS Municipal să se întărească prin achiziţia a doi-trei fotbalişti de valoare. „Am mai declarat şi o spun în continuare. În iarnă, vom face sigur câteva transferuri prin care lotul nostru să se întărească. Am discutat cu domnul Niţu în urmă cu ceva timp şi este sigur faptul că vom putea face câteva transferuri, nici nu se pune problema în privinţa asta. Mai ales că vedeţi cum e, parcă am fost loviţi de ghinioane începând din vară şi până acum. Am tot avut jucători fie accidentaţi, fie suspendaţi. Acum îl avem pe Codruţ Lircă suspendat, după ce a fost eliminat în meciul cu FC Olt. Orice antrenor îşi doreşte să aibă cât mai mulţi fotbalişti apţi de joc pentru a avea de unde alege şi a stimula concurenţa pe posturi”.