„Următoarele meciuri sunt cele mai importante”


• oficialii de la CSM au trecut peste dezamăgirea semieşecului de la Piteşti şi se pregătesc pentru confruntările „şoc” cu Bistriţa şi Craiova


După remiza „albă” consemnată în week-end la Piteşti, (0-0 cu CS Mioveni) într-un meci contând pentru etapa a IV-a Seriei Vest din liga secundă de fotbal, staff-ul tehnic şi oficialii clubului municipal par să fii „digerat” foarte uşor acest moment, stabilind alte ţinte îndrăzneţe de a căror îndeplinire depinde „consolidarea poziţiei echipei în clasament”. Directorul general adjunct, Bogdan Medrea, spune că, în pofida celor două rezultate modeste de 0-0 pe care echipa vâlceană le-a obţinut în deplasare, startul de campionat a fost favorabil grupării municipale, iar locul secund ocupat în clasament nu este deloc întâmplător, jucătorii urmând să se pregătească foarte bine pentru următoarele două partide extrem de dificile din perioada următoare: „Jocul de la Piteşti nu a fost unul spectaculos, dar important pentru noi este faptul că am câştigat încă un punct în clasamentul adevărului. Am avut un început bun de campionat, cu două victorii pe teren propriu şi două puncte aduse din deplasare. Ne aşteaptă două meciuri de foc, cu Gloria Bistriţa şi Universitatea Craiova, şi trebuie să ieşim bine din aceste dueluri. Punctele puse în joc cu aceste echipe sunt mai importante decât cele două pierdute la Mioveni, chiar şi cele de la Slatina. Vom fi apoi la jumătatea returului, iar pentru noi va fi important să ne consolidăm poziţia pe care o avem în clasament”.


Medrea: „Trebuie să gestionăm cu calm şi inteligenţă acest campionat să fim mereu în primele locuri”


Oficialul de la CSM a mai precizat că, deşi echipa de care dispune antrenorul Claudiu Niculescu este semnificativ diferită de cea pe care o pregătea la Drăgăşani, pe când se afla pe banca Damilei Măciuca, omogenizarea lotului de jucători s-a efectuat în bune condiţii, echipa având nevoie de calm şi inteligenţă pentru a se afla mereu în partea superioară a clasamentului şi a putea participa în play-off-ul pentru desemnarea campioanei. „Trebuie avut în vedere că, de la mijloc în sus, echipa de bază este schimbată faţă de sezonul trecut (n. red. Neagu, Briceag, Cataramă, Arnăutu) şi mai este necesar un timp pentru consolidarea relaţiilor de joc. Am avut o vară tumultoasă, cu multe schimbări majore la club, încă şi acum lucrăm la infrastructura stadionului. Totuşi, cu toate aceste inconveniente, am reuşit un start bun de campionat faţă de alte echipe cu bugete mult mai consistente decât noi. Băieţii se pregătesc bine, staff-ul tehnic îşi face treaba. Trebuie să gestionăm cu calm şi inteligenţă acest campionat, să câştigăm majoritatea meciurilor de pe teren propriu şi să nu pierdem în deplasări. Adunăm punct cu punct astfel încât să fim mereu în primele locuri”, a mărturisit directorul adjunct de la CSM.


Programul municipalilor în următoarele etape


Sâmbătă, 5 octombrie (etapa a V-a)
:

CSM Rm. Vâlcea – Gloria Bistriţa

Sâmbătă, 12 octombrie (etapa a VI-a):

FC U. Craiova – CSM Rm. Vâlcea

Sâmbătă, 19 octombrie (etapa a VII-a):

CSM Rm. Vâlcea – CS Metalul Reşiţa

Sâmbătă, 26 octombrie (etapa a VIII-a):

ASA Târgu Mureş – CSM Rm. Vâlcea