UN TÂNĂR ȘI-A PIERDUT VIAȚA, azi-noapte, într-un teribil accident


După accidentul produs marți, 30 august 2022, la limita dintre orașele Călimănești și Brezoi, în urma căruia șoferul unui microbuz și-a pierdut viața, la nici 16 ore, același Drum Național 7 a mai curmat o viață. S-a întâmplat la puțin timp după miezul nopții (la ora 00.20 a fost efectuat apelul 112 care anunța accidentul), în cartierul Goranu din Râmnicu Vâlcea, la intersecția străzilor DN 7 (Calea București) cu Pârâul Hoțului.
Două autoturisme și un autotren au intrat în coliziune, cele patru persoane care se aflau în autoturisme (șoferii și câte un pasager în fiecare dintre acestea) fiind răniți. Din păcate, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, un tânăr în vârstă de numai 20 de ani, domiciliat în comuna Prundeni, nu a mai putut fi salvat de către personalul echipajelor medicale care au ajuns de urgență la locul accidentului. Destul de grav rănită a fost și pasagera din dreapta conducătorului auto care a decedat. Au fost rănite și cele două persoane care se aflau în celălalt autovehicul (șoferul și un pasager).
„Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, ne-au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea și ISU Vâlcea